Meer over ons

Botermans Elektrotechniek

Botermans Elektrotechniek is de specialist in het aanleggen van diverse elektrotechnische installaties en realiseert projecten voor nieuwbouw en bestaande bouw; zowel voor bedrijven en particulieren.

Bezoek onze website

In het kort

Botermans Elektrotechniek is een elektricien uit Valkenburg (Zuid-Holland). Ons bedrijf bestaat al sinds 1971. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een professioneel en ervaren installatiebedrijf met meer dan 20 personeelsleden.

Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse elektrotechnische installaties. U kunt hierbij onder andere denken aan de installatie en onderhoud van verlichting, zonnepanelen, brandveiligheid, inbraakbeveiliging, domotica, laadpalen en noodverlichting.

Wij realiseren projecten voor nieuwbouw en bestaande bouw; zowel voor bedrijven en particulieren.

Voorloper op gebied van elektrotechnische installaties

Of het nu gaat om een grote installatie voor bedrijven of het aanleggen van een stopcontact. Onze stoppen slaan niet door van een uitdaging. Of het gaat om duurzame installaties voor een fabriekshal of een laadpaal voor elektrische voertuigen. Botermans Elektrotechniek is een partner waar onze klanten en ons personeel samen voorop lopen.

2 openstaande vacatures

Botermans zoekt naar energieke collega’s!

Solliciteer nu voor Projectleider
logo-botermans
Rijnsburg, Fulltime

Projectleider

Bekijk vacature
Solliciteer nu voor Zelfstandig monteur elektrotechniek
logo-botermans
Rijnsburg, Fulltime

Zelfstandig monteur elektrotechniek

Bekijk vacature

GBV Installatiegroep

Samen zijn wij GBV installatiegroep en hebben wij een ruime expertise en mankracht op het gebied van elektrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties en brandveiligheid.

Gegevens

GBV Installatiegroep
Trappenberglaan 28
2231 MV Rijnsburg
Telefoon: 071-4074897
KVK-nummer: 61418102
Copyright © 2022 GBV Installatiegroep
Website door Buro Brein