Meer over ons

Van Eijk. Elektrotechnisch voorloper

Van Eijk Elektro is installateur en onderhouder van elektrotechnische installaties. Onze kracht ligt in de diversiteit van onze expertise. Wij zijn partners voor bedrijven als het gaat om het ontwerpen van een nieuwe installatie, het vervangen van een bestaande installatie, het leveren en installeren van laadpalen, nieuwe verlichtingsarmaturen of bakken, schakelmateriaal of zonnepanelen, bij ons bent u aan het goede adres.

Wie wij zijn

Van Eijk is een elektrotechnisch installatiebedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1975 en sinds 2019 onderdeel van de GBV Installatiegroep. 

Ons bedrijf is hét aanspreekpunt als het gaat om verlichting, elektrotechnische installaties voor bedrijven, zonnepanelen, laadpalen of een simpel nieuw stopcontact. Wij draaien er onze handen niet voor om.

Duurzame oplossingen zijn ons niet vreemd. Wij zijn voor onze relaties het eerste aanspreekpunt als het gaat om verduurzaming van de energiebehoefte bij onze klanten.

Waar wij
voor staan

Van Eijk is een begrip in Den Haag. Met name in Nootdorp is ons bedrijf als elektricien bekend. Als elektrotechnisch bedrijf zorgen wij dat onze klanten op gebied van spanning niets te kort komen. Of dat nu duurzaam moet zijn of vooral continuiteit voorop staat. Wij zorgen dat onze opdrachtgevers kunnen doen waar zij goed in zijn.

1 openstaande vacatures

Van Eijk zoekt naar energieke collega’s!

Solliciteer nu voor Zelfstandig monteur elektrotechniek
logo-eijk
Rijnsburg, Fulltime

Zelfstandig monteur elektrotechniek

Bekijk vacature

GBV Installatiegroep

Samen zijn wij GBV installatiegroep en hebben wij een ruime expertise en mankracht op het gebied van elektrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties en brandveiligheid.

Gegevens

GBV Installatiegroep
Trappenberglaan 28
2231 MV Rijnsburg
Telefoon: 071-4074897
KVK-nummer: 61418102
Copyright © 2022 GBV Installatiegroep
Website door Buro Brein