Meer over ons

Safety 2. Partner in totaaloplossingen voor veiligheid

Safety 2 is gespecialiseerd totaalpartner in brandveiligheid en inbraakbeveiliging. Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en certificeren brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties. Verder trainen wij personeel van bedrijven voor het bedienen van deze installaties.

Bezoek onze website

Wie wij zijn

Safety 2 is gespecialiseerd op het gebied van brandveiligheid en inbraakbeveiliging. Door opgebouwde ervaring en een team van 15 gediplomeerde medewerkers hebben we een brede visie en missie op het gebied van elektronische beveiliging en brandbeveiliging! Wij werken landelijk voor bedrijven en staan 24 uur per dag voor u klaar met onze eigen servicedienst.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere facilitaire bedrijven, gebouwbeheerders, architecten, bouwondernemingen, gemeenten, overheidsinstellingen, industriële bedrijven, makelaars, scholen en woningbouwverenigingen.

Waar wij
voor staan

Zijn in alle ruimtes van een gebouw de juiste voorzorgsmaatregelen getroffen om brand of inbraak te voorkomen? Safety 2 is gespecialiseerd in advies over bouwkundige brandpreventie en het aanbrengen van brandwerende voorzieningen en inbraakbeveiliging. Verder zorgen wij dat in geval van brand de nodige middelen aanwezig om deze snel te blussen.

Dankzij de kennis en ervaring die we hebben opgedaan in al het denkbare vastgoed, zijn wij de ideale sparringpartner in het vinden van de best passende oplossing voor een  gebouw of terrein. Zonder verrassingen achteraf.

5 openstaande vacatures

Safety 2 zoekt naar energieke collega’s!

Solliciteer nu voor Monteur kleine blusmiddelen (REOB-monteur)
logo-safety
Rijnsburg, Fulltime

Monteur kleine blusmiddelen (REOB-monteur)

Bekijk vacature
Solliciteer nu voor Monteur Inbraak en beveiligingsinstallaties
logo-safety
Rijnsburg, Fulltime

Monteur Inbraak en beveiligingsinstallaties

Bekijk vacature
Solliciteer nu voor Planner/werkvoorbereider m/v
logo-safety
Rijnsburg, Fulltime

Planner/werkvoorbereider m/v

Bekijk vacature

GBV Installatiegroep

Samen zijn wij GBV installatiegroep en hebben wij een ruime expertise en mankracht op het gebied van elektrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties en brandveiligheid.

Gegevens

GBV Installatiegroep
Trappenberglaan 28
2231 MV Rijnsburg
Telefoon: 071-4074897
KVK-nummer: 61418102
Copyright © 2022 GBV Installatiegroep
Website door Buro Brein